News Flash:

Liderii PSD din tara asteapta o decizie de la Bucuresti in privinta unei contra-manifestatii

23 Ianuarie 2017
970 Vizualizari | 0 Comentarii
protest nou
Liderii filialelor PSD din tara asteapta decizia conducerii centrale in privinta unei contra-manifestatii ca raspuns la protestele celor care au iesit duminica in strada."Tara asta nu poate sa fie lasata asa, sa-si bata oricine joc de ea", declara liderul PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor.
Presedintele PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca nu a solicitat organizarea unui miting ca raspuns la protestele celor care au iesit duminica in strada, insa asteapta ca partidul sa ia o decizie urgenta in acest sens in cadrul Comitetului Executiv.
"Eu nu am cerut contra-manifestatii de strada, decizia se va lua in Comitetul Executiv, care va avea loc curand dupa ultimele evenimente. Tara asta nu poate sa fie lasata asa, sa-si bata oricine joc de ea. Cei 30.000 de oameni care au protestat nu pot domina cele cateva milioane care au ales PSD. Gafa facuta de presedintele Iohannis este una mare de tot, cred ca are sfatuitori foarte prosti”, a spus Laurentiu Nistor.
Si presedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca a fost interpelat de sustinatori ai PSD si de primari care i-au cerut ca PSD sa ia atiudine fata de "incercarea de sabotare a actiunilor Guvernului".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005121 (s)