News Flash:

LICOAREA FABULOASA recomandata pentru persoanele cu artrita, reumatism, guta, litiaza urinara, arteroscleroza plethora, hipertensiune, autointoxicare, constipatie

15 Octombrie 2015
1382 Vizualizari | 0 Comentarii
fragute
Beneficiile sucului de fragute - Fragutele contin numeroase minerale, substante proteine, zahar, celuloza si grasimi, materie uleioasa, acid salicilic, vitaminele B, C (60-80, la 100 g fragute), E, K. Zaharul, sub forma de levuloza, face din fragute un fruct permis celor ce sufera de diabet fragutele sunt indicate in astenie, demineralizare (tuberculoza), artrite, reumatism, guta, litiaza urinara, arteroscleroza plethora, hipertensiune, autointoxicare, constipatie, hepatism, litiaza biliara, etc. Fragutele trebuie consumate ca aperitiv, la fel si sucul proaspat extras.

In timpul sezonului e bine sa se consume 250-500 g zilnic. Pentru sterilizarea fragutelor este de ajuns (dupa ce au fost spalate) sa le tinem in vin rosu timp de o ora. Vinul se poate consuma (dupa ce a fost scurs din fructe) fara nici o primejdie. Sucul ca si fragutele nu se recomanda in dermatoze (poate provoca urticarie). Se iau trei pahare pe zi inaintea mesei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006381 (s)