News Flash:

Liceele Loga, Lenau si Calderon vor fi reabilitate pana in toamna anului viitor

7 Decembrie 2014
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
Firmele care se ocupa de reabilitarea liceelor C.D. Loga, Nikolaus Lenau si J.L. Calderon din Timisoara au intampinat deja mai multe probleme, insa primarul Nicolae Robu sustine ca acest lucru este normal in conditiile in care este de asteptat sa apara situatii neprevazute in renovarea celor trei cladiri istorice.

Primarul Nicolae Robu s-a intalnit cu constructorii care au castigat licitatiile de reabilitare a celor trei cladiri istorice si spera ca pana la inceputul anului scolar viitor aceste lucrari sa fie finalizate, scrie tion.ro.
„Am incercat sa gasim solutii astfel incat la inceperea urmatorului an scolar 2015 – 2016 sa fie gata lucrarile la cele trei licee. Sunt lucrari grele, la cladiri istorice, apar tot felul de situatii imprevizibile si la care desigur trebuie sa se gaseasca solutii, dar cu bunavointa tuturor partilor vom putea finaliza lucrarile”, a spus Robu.
Insumate, cele trei lucrari de reabilitare a prestigioaselor licee din Timisoara se ridica la 19 milioane de lei.
Castigatoarea licitatiei la Lenau este firma Kasdum, valoarea contractului este de 5,2 milioane lei, la Loga a castigat firma Constructim, la o valoare de 5,6 milioane lei, iar la Calderon firma Paulus SRL, cu o valoare de 8 milioane lei. Tion.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006983 (s)