News Flash:

Liber la martisoare! De unde le puteti cumpara in aceste zile

24 Februarie 2015
1570 Vizualizari | 0 Comentarii
Pe strazile Timisoarei au aparut deja, de luni, primele martisoare. Iar timisorenii au de unde alege: de la traditionalul trifoi cu patru foi, buburuze, cosari sau flori, la martisoare suflate in aur si cu elemente Swarovski ori perlute si personaje din desene animate – Tweety sau Mickey Mouse.
In centrul Timisoarei nu mai este aglomeratia de altadata, dar de luni au aparut primele standuri cu martisoare in Piata Victoriei. Nu lipsesc nici felicitarile de 1 Martie, brosele, magnetii cu buburuze, trifoi si potcoave imbracate in sfoara ori aranjamentele florale menite sa le aduca primavara in case timisorenilor – biciclete incarcate cu flori ori coronite facute de maini iscusite.
Oferta este bogata si la capitolul martisoare, confectionate dintr-o gama variata de materiale: de la lemn la materiale textile, flori uscate, margele, pietre, hartie etc. Sunt si martisoare hand-made unicat.
Preturile la martisoarele expuse in Piata Victoriei incep de la 1-2 lei si pot ajunge pana la cateva zeci de lei sau aproape 100 de lei, in functie de model, de exemplu in cazul celor suflate cu aur de 24 de karate si cu elemente Swarovski. Se gasesc insa si martisoare simple cu cristale Swarovski in diferite culori, de la 10 la 30 de lei. Nu lipsesc nici cele cu personaje din desene animate – Tweety sau Mickey Mouse, ori cele traditionale, scrie tion.ro.
Primaria Timisoara a eliberat aproape 430 de autorizatii pentru expunerea si comercializarea de martisoare si felicitari anul acesta. Pentru zona centrala s-au dat 230 autorizatii, restul fiind eliberate pentru celelalte amplasamente din oras.
Martisoarele si felicitarile pot fi comercializate, in perioada 23 februarie – 2 martie, in peste 20 de zone din oras: in Piata Victoriei, pe platoul de langa Ceasul Floral – Bd. Proclamatia de la Timisoara, pe strada Marasesti, pe platoul din fata Parcului Copiilor, in Piata A. Mocioni, pe Bd. Regele Carol I (de la str. Iancu Vacarescu pana la General I. Dragalina), in Piata Nicolae Balcescu - str. Ciprian Porumbescu, in zona Spitalului Judetean, in Piata Traian, pe Calea Sever Bocu, Calea Aradului si Calea Torontalului etc.
In centru poate vinde martisoare doar cine are buletin/ carte de identitate de Timisoara, doar comerciantii care detin carte de identitate eliberata de SPCLEP Timisoara. Exceptie fac studentii/elevii care studiaza la institutii de invatamant de pe raza municipiului Timisoara.

timisoarei au martisoare timisoarei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004901 (s)