News Flash:

Leonard Miron DESFIINTEAZA selectia nationala pentru Eurovision

4 Martie 2015
1856 Vizualizari | 1 Comentarii
leonard miron
Fostul prezentator TVR Leonard Miron, care a demisionat de la televiziunea publica in urma cu doi ani, „desfiinteaza” selectia nationala Eurovision, tocmai programul pe care l-a comentat ani buni.
''Piesa lui Temisan e ca un spirit de vara, un pic manelizata (...) O melodie pe care s-ar putea dansa toata vara in cluburi si pe plaja. Din pacate, singurele plaje din Viena (n.r. unde se va desfasura Eurovision 2015) sunt inchise la ora desfasurarii concursului'', comenteaza Leonard Miron pe blogul sau.
Aurelian Temisan nu este singurul artist luat in colimator de Leonard Miron. ''Nici Loreen, nici Conchita Wurst nu au tipat, ci au lasat microfonul sa capteze vocea. Inca o melodie care va umple zona de mijloc a clasamentului selectiei nationale Eurovision. Nu o poate salva nimeni!'', a comentat Miron despre piesa lui Tudor Turcu.
Despre melodia Cristinei Vasiu, Leonard Miron a comentat: ''E ceva lung, monoton, un amic mi-a spus ca e ca un masaj thailandez fara happy ending (n.r. final fericit)''.
La capitolul piese bune, Leonard Miron o include pe Luminita Anghel. ''E o melodie construita inspirat, iar, daca mai adaugi si vocea exceptionala a artistei, cred ca melodia poate sa faca o figura buna la Viena. Piesa ar putea aduce Romania in primele cinci locuri'', a comentat Miron, care totusi crede ca Luminita Anghel va pierde selectia nationala, deoarece ''e multa invidie''.
Detalii pe Gandul.info 

viena
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005239 (s)