News Flash:

LEACURI MINUNE de putina lume stiute pentru dureri in gat

14 Octombrie 2015
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
durere gat
Durerea in gat este mai degraba un simptom decat o boala propriu-zisa, care va produce totusi neplaceriSunteti tentati sa alergati imediat la doctor sau sa va tratati dupa ureche, fara sa stiti ca exista remedii naturale practicate de pe vremea cand bunicile noastre nu foloseau medicamente.

Iata o metoda simpla ce consta intr-o gargara cu curcuma (planta denumita si sofran indian), socotita un puternic antioxidant, adevarat miracol in lupta cu durerea in gat, conform ziare.com, care citeaza Grands-Meres.

Pentru gargara aveti nevoie de o a ceasca cu apacalda, jumatate de lingurita de curcuma si jumatate de lingurita de sare (antiseptic bland, ajutand la eliminarea mucozitatilor). Puneti apa calda in ceasca, adaugati curcuma si sarea. Amestecati bine, dupa care efectuati gargara.

Pentru eficacitate, se recomanda ca acest procedeu sa se faca cu o jumatate de ora inainte de a manca sau bea ceva. Repetati de doua ori pe zi. Alte sfaturi de-ale bunicii:

- Purtati o esarfa in jurul gatului.
- Consumati regulat bauturi calde (ceaiuri, lapte cu miere, ciocolata, supe), pentru a obtine o buna hidratare a gatului.
- Faceti inhalatii de aburi, punand in apa picaturi de uleiuri diverse (eucalipt, menta, musetel etc.)
- Nu uitati ca umidificarea aerului din camera este importanta.
- Evitati fumatul atunci cand va doare gatul.
- Daca totusi durerea persista, consultati un medic. 

simptom boala neplaceri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2551 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006317 (s)