News Flash:

Leacuri de top impotriva cearcanelor

7 Aprilie 2015
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
Camuflaj perfect cu ajutorul anticearcanului
Ai doua optiuni atunci cand vine vorba de anticearcan. Daca ai pungi sub ochi, alege un produs mat. In cazul in care cearcanele sunt problema, trebuie ales un anticearcan iluminator. Este important sa alegi o culoare cu un ton mai deschisa decat tenul, nu una mult mai deschisa, deoarece poti obtine efectul invers. Nu conteaza ce anticearcan folosesti, ci este important sa aplici putin produs si sa-l armonizezi foarte bine cu tenul.

Cartoful da stralucire privirii
Unul dintre remediile garantate impotriva cearcanelor este cartoful. Taie felii subtiri si pune-le pe ochi timp de 10-15 minute zilnic. Proprietatile antiinflamatoare si hidratante ale cartofului sunt o adevarata binecuvantare pentru ochii tai. Acelasi efect il poti obtine cu feliile de castravete.
Suc de lamaie pentru o piele luminoasa
Pentru zona sensibila din jurul ochilor, incearca o solutie speciala dintr-o lingurita cu suc de lamaie si una cu suc de rosii, dupa cum informeaza Clicksanatate.ro. Amesteca bine ingredientele si aplica pasta pe pielea din jurul ochilor. Las-o sa actioneze 15-30 de minute, apoi spala cu apa calduta si aplica o crema speciala.
Plasturii anticearcane, o solutie rapida
Plasturii sunt imbibati intr-un gel cu nutrienti activi din plante (musetel, alge), cafeina si alte substante cu rol antiinflamator, stimulant si decongestionant. Acestia au rolul de a detensiona tesuturile si de a antenua cearcanele. Sunt usor de utilizat (se lipesc pe cearcane) si actioneaza rapid (aproximativ 15 minute). Este bine sa fie aplicate dimineata si seara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004853 (s)