News Flash:

LEAC UIMITOR! Aceasta este floarea care COMBATE CANCERUL! Putini o cunosc

12 Decembrie 2015
1580 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer
Priboiul sau floarea Raiului este una dintre cele mai bune plante din fitoterapia romaneasca, benefica pentru tratarea diverselor afectiuni.


De la priboi se utilizeaza numai partea aeriana a plantei, care se recolteaza in timpul infloririi, intre lunile iunie si octombrie, scrie Ziua de Cluj.

Planta contine diverse substante active, precum ulei volatil, tanin, vitaminele A, B si C, dar si minerale (calciu, potasiu, fier, fosfor, magneziu si germaniu), care au un efect foarte puternic de stimulare a oxigenarii celulare, fiind foarte buna pentru vindecarea tumorilor maligne, dar si benigne. Ceaiul, infuzia, decoctul si pulberea din planta sunt recomandate atat pentru tratament intern, cat si extern.

Combate cancerul


Priboiul este excelent pentru tratarea diverselor forme de cancer, precum cel pulmonar, mamar, de col uterin, de piele, dar si cel laringian, bucal sau intestinal. In aceste cazuri se vor bea patru cani cu infuzie pe zi, cu inghitituri mici, iar extern, precum in cazurile de cancer de piele, se pot pune cataplasme cu tulpini crude de planta. In toate cazurile de cancer, tratamentul cu infuzie trebuie insotit si de un regim alimentar corect, cu mai putina carne si cu un aport de sucuri naturale, legume, fructe si cereale integrale.

Previne problemele vasculare

Tratamentul cu infuzie de priboi are un usor efect hipoglicemiant, mareste diureza si previne aparitia problemelor vasculare cauzate de diabet. Se vor bea doua sau trei cani cu ceai pe zi, in cure de 30 de zile, urmate de doua saptamani de pauza.

Vindeca afectiunile intestinale

Diareea, colita de fermentatie sau alte afectiuni cronice intestinale se pot vindeca cu infuzie de priboi. Pentru efecte rapide se va bea un litru de ceai pe zi. Pulberea de priboi, administrata in cantitate de doua lingurite pe zi, este un excelent adjuvant impotriva dizenteriei.

Trateaza hemoragiile interne

Aceasta planta este un foarte bun adjuvant pentru tratarea ulcerelor hemoragice si a hemoragiilor interne. Infuzia, administrata in doze mari, cate patru cani pe zi, este recomandata pentru a opri hemoragiile, deoarece are un efect de coagulare a sangelui.

Bun in tratamentul tuberculozei

Tuberculoza, chiar si in fazele avansate, dar si infectiile pulmonare se trateaza foarte bine cu ceai de priboi. Se utilizeaza ceaiul in cure de doua sau de trei saptamani, timp in care se beau trei sau patru cani pe zi. Ceaiul are rolul de imuniza organismul si de a inhiba dezvoltarea microorganismelor patogene.

Stimuleaza fertilitatea

Infertilitatea este o problema de cuplu, care poate fi prezenta atat la barbati, cat si la femei. Priboiul este o planta foarte bogata in fitohormoni, in special in fitoprogesteron, dar si in oligoelemente care au efecte pozitive asupra fertilitatii, cum ar fi zincul si germaniul. Aceste substante speciale devin utile in tratarea infertilitatii feminine, dar si masculine.

 


combate cancerul priboiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004817 (s)