News Flash:

Leac pentru curatirea sangelui de toxine, pentru reumatism si slabit

12 Aprilie 2016
17923 Vizualizari | 0 Comentarii
leac detox
Daca te simti obosit si te doare capul des, s-ar putea sa ai nevoie de o cura dedetoxifiere. Dupa mesele imbelsugate din perioada iernii ai acumulat toxine inorganism, care te lasa fara energie. Iata cum le poti elimina!
Preparatul are in compozitie:

- doua linguri de varza cruda

- 1 ceapa taiata marunt

- 2 mere rase

- 10-15 macese zdrobite (exclus metalul) 

- cate 2-3 frunze de telina, urzica, papadie, gutui, menta si cate o lingurita de flori de coada-soricelului, matase de porumb si soc
Cum se prepara:

Toate ingredientele atent alese si curatate se pun in clocotul a 3 litri de apa si se continua fierberea timp de 5 mi­nute, dupa care se adauga tot in clocot amestecul de frunze de telina, urzica, papadie, gutui, menta si cate o lingurita de flori de coada-soricelului, matase de porumb si soc. 
Se ia vasul de pe foc si se tine aco­perit 5 minute, dupa care lichidul se strecoara in alt vas (nu de plastic). Se consuma cu inghitituri mici, intr-o singura zi din saptamana, cand nu se mai consuma ali­mente de niciun fel (de preferinta intr-o zi de post). Acest lichid hraneste, revitalizeaza si este su­per-efi­cient pentru cine aplica aceasta reteta doua zile pe saptamana. 

cura detoxifiere toxine organism
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006039 (s)