News Flash:

LEAC MIRACULOS: Iata ce boli poti trata cu tinctura de lamaie!

19 Martie 2016
5240 Vizualizari | 1 Comentarii
tinctura lamaie
Tinctura de lamaie este un remediu natural foarte bun impotriva varicelor, accidentelor vasculare, bolilor de rinichi

Pentru a prepara, aveti nevoie doar de 30 g coaja de lamaie cruda sau uscata (partea galben-portocalie) data prin razatoare. Puneti rasatura intr-o sticla cu 100 ml de alcool de 40-50°. Lasati compozitia la macerat 8 zile, intr-un loc caldut. Filtrati si pastrati amestecul in sticlute inchise la culoare. 
Aceasta tinctura este exclenta in tratarea urmatoarelor boli:

- Varice: se consuma de trei ori pe zi, pe stomacul gol, sucul de la o lamaie mare, diluat intr-o cana cu apa in care s-a adaugat o lin­gurita de tinctura. Acest tratament este eficient in cure lungi (minimum o jumatate de an). Trebuie sa fie respectate indicatiile de alimentatie (fara grasimi, carne, ali­men­te greu digerabile, dar cu fructe, polen si legume proaspete)

- Accidente vasculare, de­pu­ne­ril de colesterol pe vasele de sange: se va utiliza acelasi remediu de mai sus, la care adaugati periodic (la schimbarea anotimpului) si cura cu suc de lamaie

- Probleme privind functionarea rinichilor, a nefritelor, pielonefritelor sau cistitelor: folositi o lingurita de tinctura dizolvata intr-o infu­zie de mesteacan, soc si salvie (1 lingurita din amestec la 250 ml de apa, se opareste 2-3 minute, se strecoara si se bea de trei ori pe zi).

remediu natural rinichi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005315 (s)