News Flash:

LEAC MIRACULOS cu ridiche neagra pentru boli de ficat, afectiuni respiratorii, reumatism si guta

28 Februarie 2016
1945 Vizualizari | 0 Comentarii
ridiche neagra2
Ridichea neagra este prietena ficatului si a vezicii biliare, favorizand in acelasi timp si functionarea rinichilor, usurand organismul de toxinele acumulate prin alimentatie gresitastres si oboseala. Iata un remediu foarte util in bolile ficatuluidar si in afectiunile cailor respiratorii, precum si in artralgii (reumatism articular acut, artrozic, secundar infectios, poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, guta):

Ingrediente: 1 kg de ridichi negre, 300 g telina, un fir de busuioc, unul de cimbru si 3-4 kg de miere. 

Mod de preparare

Se curata de coaja ridichile si telina, se dau pe razatoare si se pun intr-un borcan mare impreunta cu ierburile aromate, iar peste toate acestea se adauga mierea. Borcanul bine inchis se lasa la macerat timp de 6 saptamani, amestecandu-se zilnic
Dupa aceasta perioada, strecuram mierea si presam bine toata compozitia. Apar astfel doua subproduse. Ramasitele, peste care se pun 2-3 litri de apa, se lasa 12 ore, perioada in care se agita de mai multe ori, se strecoara si se consuma ca atare, intr-o perioada scurta de timp. 

Mierea transformata astfel intr-un veritabil medicament, sub forma de sirop, se pune la pastrare in sticle de culoare inchisa si deasupra se toarna putin alcool. Se inchide ermetic si se pastreaza la loc racoros, ferit de lumina. Se consuma zilnic, cat prefera fiecare.

Remediu fortifiant in caz de boala, tuse si tulburari de crestere
Un alt remediu eficient este din 300 g ridichi negre si 300-350 g miere, de preferinta poliflora. Ridichile bine spalate, cu tot cu coaja, se dau prin razatoarea cu ochiuri mici si se amesteca in miere. Se pun intr-un vas acoperit, se amesteca si se lasa 24-48 de ore. Se amesteca inainte de folosire. Acest remediu este un bun fortifiant al organismului in caz de boala. 
Foarte util este si copiilor care au tuse rebela, precum si celor ce prezinta tulburari de crestere. 

ridichea neagra functionarea rinichilor remediu artralgii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005510 (s)