News Flash:

Laurentiu Cazan, coordonatorul jandarmilor la protestul diasporei, PRIMA declaratie publica: Imi cer scuze fata de cei care au suferit. Imi asum tot/ Prefectul Capitalei a fost in piata

16 August 2018
809 Vizualizari | 0 Comentarii
laurentiu cazan

Laurentiu Cazan, coordonatorul jandarmilor la protestul din 10 august, a spus ca isi cere scuze fata de persoanele care au suferit „in mod gratuit” in urma interventiei fortelor de ordine, acesta subliniind ca nu a luat o decizie in privinta unei demisii si ca nici nu are ce sa-si reproseze.
„Imi cer scuze fata de toti cei care au toti cei suferit in mod gratuit de pe urma interventiei Jandarmeriei. Astfel de situatii sunt analizate punctual. (...) Imi asum tot ce s-a intamplat in piata”, a declarat maiorul Laurentiu Cazan, la TVR 1.

Intrebat daca isi va da demisia, acesta a raspuns: „Ma gandesc la toate variantele, insa nu simt nicio presiune. Nu am avut nicio presiune asupra mea. Nu am luat nicio decizie”.

"Prefectul a fost in Piata, ordinul a fost dat la ora 20:00"
Laurentiu Cazan, cel care a comandat interventia jandarmilor la protest, a spus ca prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, s-a aflat in Piata Victoriei, care a observat desfasurarea mitingului, iar ordinul de evacuare a zonei a fost semnat in jurul orei 20:00, atunci cand situatia a „degenerat”.

„In permanenta, am fost in contact cu toate autoritatile, inclusiv cu prefectul, care a fost prezent la fata locului de la ora 16:00. (...) Cand am vazut ca lucrurile incep sa degenereze, cand tensiunea a crescut, am discutat personal cu prefectul si i-am spus ca, daca lucrurule vor degenera, daca nu reusim sa avem un moment cand atacurile nu inceteaza, vom ajunge la restabilirea ordinii publice in zona. Dansa a spus ca este pregatita, am fost la fata locului tot timpul impreuna, am vazut despre ce este vorba, si s-a luat decizia de a avea un ordin pentru restabilirea ordinii publice. Lucrurile astea au fost in jurul orelor 20:00”, a declarat Laurentiu Cazan, adjunctul Serviciului de Ordine Publica al Jandarmeriei Capitalei, la TVR1.


laurentiu cazan jandarmilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005156 (s)