News Flash:

Laura Bretan, asaltata cu mesaje de felicitare dupa ce a castigat "Romanii au talent"

5 Iunie 2016
1265 Vizualizari | 0 Comentarii
laura bretan
Marea castigatoare de la ”Romanii au talent”, Laura Bretan, a starnit valuri de simpatie dupa ce a reusit sa obtina locul intai in clasamentul celor mai inzestrati romani. Pustoaica de 13 ani nu a uitat sa le multumeasca tutoror celor care au sustinut-o.

Nu si-a mai incaput in piele de bucurie, sambata dimineata, atunci cand a aflat ca va pleca acasa cu premiul cel mare de la ”Romanii au talent”, de 120.000 de euro, dar nu a uitat cum a ajuns acolo. Laura Bretan stie ca victoria i se datoreaza in primul rand familiei, bunicului care a plecat din aceasta lume, dar si a fanilor, care au sustinut-o din primele momente cand a urcat pe scena. Imediat ce a aflat marea veste, Laura a postat un mesaj de multumire. ”Va multumesc din suflet la fiecare in parte! ♥️Cu ajutorul vostru am castigat marele premiu la Romanii au talent dar cel mai mult ma bucur ca am indeplinit dorinta bunicului meu si pentru afectiunea pe care mi-ati aratat-o! Va iubesc!” le-a scris Laura admiratorilor.

Reactiile fanilor nu s-au lasat prea mult asteptate, sute de mesaje cu felictari ”invadandu-i” wall-ul

”FELICITARI! In sfarsit, romanii au realizat ca TU esti un talent de la Dumnezeu si te-au votat. Sunt fericita pentru Romania. Fii mandra de gena ta! Bravoooooo!!!” i-a scris o admiratoare.

La doar 13 ani, dar cu o voce de aur, capabila sa interpreteze fara cusur arii complicate de opera, Laura Bretan a primit deja oferte de la marile case de discuri din Europa si de peste Ocean. Recent, fata cu origini romanesti care locuieste in Chicago a facut furori si la ”Americanii au talent”, impresionandu-l chiar pe creatorul show-ului, Simon Cowell.

Dupa aparitia la America s Got Talent, mai multe case de discuri s-au aratat interesate de vocea exceptionala a adolescentei de 13 ani. "Ne asteapta in acasa mai multe propuneri, dar nu am stabilit inca nimic. Am fost ocupati sa ne pregatim pentru finala de la Romanii au talent. Sunt case mari de discuri, atat din Statele Unite, cat si din Germania si Austria", a povestit pentru evz.ro mama Laurei Bretan. (Gabriel Niculescu) 

marea castigatoare laura bretan pustoaica bucurie admiratorilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005008 (s)