News Flash:

Lamaia, un aliat pentru frumusetea ta

9 Iunie 2015
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
lamaie

Continutul bogat de vitamina C din lamai poate face adevarate minuni pentru piele. Daca esti adepta tratamentelor naturale si te-ai saturat de produsele din comert, îti venim în ajutor. Iata 6 metode prin care te poti folosi de lamai în îngrijirea pielii, oferite de Shine.com.


Atentie! In cazul în care optezi pentru un astfel de tratament, trebuie sa stii ca lamaile cresc sensibilitatea pielii la lumina solara. Din acest motiv, este recomandat sa eviti expunerea la soare dupa tratament.


1. ExfoliereIndeparteaza celulele moarte si reda un aspect proaspat pielii spalandu-ti fata cu un amestec din suc de lamaie si putin zahar.


2. RiduriEstompeaza ridurile fine cu ajutorul urmatoarei retete: pune la fiert o ceasca de lapte, 2 lingurite de suc de lamaie si 1 lingurita de brandy; lasa amestecul sa se raceasca la temperatura camerei si apoi aplica pe fata; dupa ce se usuca, clateste bine cu apa.


3. PeteAsa numitele "pete de batranete" pot fi tratate cu ajutorul sucului de lamaie aplicat direct pe pete. Lasa-l sa actioneze 15 minute. Acest procedeu este recomandat de doua ori pe zi.


4. HidratareRasfata-ti pielea cu o masca recomandata atat pentru exfoliere cat si pentru hidratarea pielii amestecand sucul obtinut dintr-o lamaie cu 1/4 ceasca de ulei de masline sau ulei de migdale.


5. Matreata Scapa de matreata masand scalpul cu doar 2 lingurite de suc de lamaie. Curata bine parul cu apa si apoi clateste-l cu 1 cana de apa amestecata cu o lingura de suc de lamaie. 


6. Tratament pentru unghiiIntrodu degetele într-o ceasca de apa calduta amestecata cu sucul obtinut dintr-o jumatate de lamaie si lasa-le la inmuiat timp de 5 minute. Vei obtine unghii mai albe si mai curate.


De asemenea, consumul de lamai poate fi foarte benefic pentru sanatatea ta, mai ales în perioadele reci. Vitamina C este vitala pentru un sistem imunitar puternic. Principalul rol al acestuia este sa ne protejeze de boli, de aceea lamaile sunt recomandate în prevenirea si tratarea a diverse afectiuni precum: raceala, gripa, infectii recurente la nivelul urechii. Datorita continutului ridicat de vitamina C, cercetatorii au asociat consumul de lamai cu un risc scazut de deces provocat de cancer si probleme cardiovasculare.

 


5 matreata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005057 (s)