News Flash:

Ladislau Boloni il pune la zid pe Alibec: "E o rusine! E gras si pute a lene!"

21 Iunie 2016
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
alibec
Cu peste 100 de selectii la echipa nationala, unul dintre cei mai buni mijlocasi din istoria fotbalului romanesc a fost indignat, la fel ca milioane de suporteri, de ce au oferit tricolorii la Euro 2016.
Trebuie sa te straduiesti cu adevarat sa-l enervezi pe Ladislau Boloni! Mereu calm si foarte atent la cum isi alege cuvintele, tehnicianul de 63 de ani a incercat sa fie diplomat si la 24 de ore dupa meciul cu Albania. Intr-un final insa, a cedat! Boloni, antrenorul, a fost invins de suporterul patimas cu acelasi nume. Iar suporterul a spus lucrurilor pe nume.  

“Adevarul”: V-a surprins Albania?
Ladislau Boloni: Da. Dar nu in meciul cu Romania, ci in cele cu Elvetia si cu Franta. Am un respect deosebit pentru aceasta echipa.  

Ce are ea si nu are echipa Romaniei?
Caracter!  

Si cum sa dobandim si noi caracter?
Se poate, dar nu sunt eu in masura sa dau sfaturi (cu o voce stinsa).. . La un turneu nereusit pentru Romania, a fost vreun jucator de care v-a placut? Dragos Grigore. Pintilii s-a ridicat la un anumit nivel. Mi-au placut Stancu si Andone. Chiriches ar fi putut oferi mai mult. Sapunaru si-a facut datoria. Iar Tatarusanu a avut destule interventii bune, ar fi putut fi jucatorul turneului pentru Romania, insa, din pacate, a avut cele doua greseli cu Franta si cu Albania, care ne-au costat scump.  

De ce mai toti remarcatii din echipa Romaniei sunt jucatori de profil defensiv? Unde s-au dus cei tehnici?
Nu s-au dus nicaieri. Ii asteptam. Dar iti pun o intrebare: era un jucator tehnic acum vreo doi, trei ani, Gabi Iancu. Unde e acum acest talent? Cum l-am pedepsit si cum l-am educat, atunci cand a fugit de la cantonamentul nationalei de tineret? Ce am facut ca el si altii ca el sa nu dispara?  

Bun, dar in acelasi mediu cresc jucatori defensivi de calitate, ca un Chiriches, care e totusi la Napoli...
E mai usor sa cresti un jucator defensiv, care e responsabilizat datorita pozitiei pe care o are in teren, decat unul ofensiv. Daca ti-a gresit portarul, imediat il pedepsesti. Dar daca atacantul ti-a gresit zece pase, zici ca asta e un talent, e Dumnezeu si sa-l iertam. Uite, ma obligi sa vorbesc vulgar, desi nu-mi place. Ne cacam pe noi, daca Iancu a dat o centrare buna, dar nu stim sa-l si responsabilizam, atunci cand a gresit (urla). Si avem exemple si in nationala de acum.  

La cine va referiti?
Baiatul asta care s-a accidentat cu Albania. Alibec. Apropo, ce are?  

Entorsa de gradul 2, lipseste aproximativ trei saptamani...
Bun. Si o sa mai ia vreo zece kile pe el.  

Vi se pare ca e gras acum?
E o rusine! E gras, lent si pute a lene. Nu e un jucator de nivel international.  

A fost, totusi, cel mai bun din campionatul intern.
Campionatul intern e un rahat! E execrabil! E o tristete pentru campionatul intern ca Alibec a fost cel mai bun. Eu ma iau dupa acest campionat?! Daca ma iau dupa el, Alibec poate fi bun pentru o Balcaniada. Asa da. Dar nu pentru un Campionat European. Pai, baiatul asta a intrat in meciul cu Franta, a cazut de zece ori, n-a tinut de nicio minge, s-a certat de cinci ori cu arbitru si, intr-un final, a pierdut balonul la faza dinaintea golului marcat de Payet. El a crezut ca joaca, in continuare, la Astra. Dar pe mine nu ma intereseaza nici Alibec, nici Iancu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005053 (s)