News Flash:

La Timisoara s-a deschis primul magazin din regiune al brandului de COSMETICE MELKIOR

2 Februarie 2016
1363 Vizualizari | 0 Comentarii
Melkior 3
Incepem luna februarie cu o veste buna: un nou brand s-a alaturat portofoliului Iulius Mall Timisoara, spre incantarea doamnelor si domnisoarelor care iubesc cosmeticele de calitate. Primul magazin Melkior din vestul tarii s-a inaugurat la parterul mall-ului, oferind o paleta extinsa de make-up si produse de ingrijire. 
Melkior se adreseaza tuturor femeilor, propunandu-le o gama completa si diversificata de produse de infrumusetare profesionale. Prin articolele sale, Melkior le invita sa fie sarmante, sa se simta confortabil in pielea lor, sa seduca si sa fie unice. Fard de pleoape, rujuri, mascara, fond de ten, creioane, pudra si multe alte produse de make-up, de o inalta calitate, sunt propunerile noii locatii din Iulius Mall Timisoara. In plus, clientele pot alege dintr-o varietate de accesorii care sa le ajute sa obtina un look de invidiat. Magazinul Melkior prezinta si produse pentru ingrijirea unghiilor, lacuri intr-o paleta extinsa de culori, oja semipermanenta, rasina acrilica si ustensile profesionale, precum si produse pentru par, sampon, balsam, masti nuantatoare si chiar ondulatoare, perii si masini de tuns. 
Melkior se implica direct in toate etapele de fabricatie, de la productie pana la vanzarea catre client, asigurand astfel o atentie deosebita fiecarui produs. Prin devotamentul sau pentru frumusete, Melkior a convins profesionistii in domeniu de calitatea produselor, evidentiindu-se prin textura, culori si rezistenta. Astazi, produsele Melkior sunt utilizate de importanti stilisti, dar sunt disponibile si clientelor care vor sa aiba un machiaj perfect in fiecare zi, chiar la ele acasa. 
In Romania, Melkior este prezent cu 11 magazine, cea mai recenta inaugurare fiind in Iulius Mall Timisoara. 

Galerie Foto

Melkior_2.JPG
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006165 (s)