News Flash:

La Resita a fost inaugurata o sucursala a Camerei de Comert Romano-Chineze

2 Octombrie 2016
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
Camera de Comert Romano Chineza
O sucursala a Camerei de Comert Bilaterala Romano-Chineza a fost inaugurata joi, la Resita, presedinte fiind omul de afaceri Gheorghe Filipescu. 
'Ne propunem crearea de oportunitati de colaborare intre oamenii de afaceri caraseni si cei chinezi. Vrem sa cream un cadru organizat in care operatorii economici din judet sa poata colabora cu cei chinezi, sa cream oportunitati pentru ca oamenii de afaceri din China sa vina sa investeasca la noi', a declarat presedintele Camerei de Comert Romano-Chineze, sucursala Caras-Severin, Gheorghe Filipescu, joi, intr-o conferinta de presa. 
Inaugurarea sucursalei a adus la sediul acesteia atat oameni de afaceri din Caras-Severin, cat si doi reprezentanti ai investitorilor chinezi. Prezent la conferinta de presa a fost si prim-vicepresedintele Camerei de Comert Romano-Chineze, Florea Voinea, care s-a aratat convins ca investitorii chinezi pot readuce judetul Caras-Severin la bunastarea economica de alta data, prin investitii in diverse domenii. 
'Ma bucur sa vad ca autoritatile sunt interesate. Ne-am intalnit cu toti primarii de orase din Caras-Severin, care si-au manifestat dorinta de a colabora. Am adus cu mine doar doi colaboratori chinezi, pentru ca pe 1 octombrie este ziua lor nationala, care este sarbatorita si azi, cu conationalii lor, fapt pentru care Ambasadorul Chinei nu a reusit sa vina la Resita. Excelenta Sa isi doreste sa vina in Caras-Severin. Cunoaste ce forta industriala era Resita si oportunitatile de investitii din acest judet. Oferta este generoasa in Caras-Severin, fapt pentru care, in perioada urmatoare, se vor face contactele intre societati din Caras-Severin si parteneri chinezi', a precizat, cu acest prilej, Florea Voinea, prim-vicepresedinte al Camerei de Comert Romano-Chineza. 
Delegatia a vizitat, tot joi, si Consiliul Judetean Caras-Severin, unde a avut intalniri cu presedintele acestui for, Silviu Hurduzeu, prefectul de Caras-Severin, Florenta Albu, si primarii de orase din judet. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005174 (s)