News Flash:

La Multi Ani, timisoreni, la multi ani, romani! Programul complet al manifestarilor de 1 Decembrie la Timisoara

1 Decembrie 2014
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisorenii sunt invitati sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei cu parade militare, spectacole de muzica populara, concerte si focuri de artificii. Pe Bulevardul Revolutiei va fi organizata o parada militara in 1 Decembrie, iar in centrul orasului se va dansa Hora Unirii si vor canta apoi Andi Band, Desant si Proconsul. Tot luni se va deschide si Targul de Craciun. Vedeti in continuare programul complet al manifestarilor organizate de Ziua Nationala la Timisoara.
Manifestarile de Ziua Nationala a Romaniei vor incepe la ora 11:00, in fata Palatului Administrativ din Timisoara, cu intonarea imnului si discursurile oficialitatilor locale si judetene. De la ora 11:30, pe Bulevardul Revolutiei 1989 va avea loc o parada militara la care vor participa aproape 800 de militari, jandarmi, politisti, pompieri si cadre SRI.
Astfel, Ministerul Apararii Nationale va participa cu 352 de militari si 35 de mijloace auto, inclusiv blindate, Gruparea Mobila de Jandarmi cu 174 de jandarmi si 14 mijloace auto, ISU Banat cu 115 pompieri militari si 15 autospeciale, Politia de Frontiera cu 28 de politisti si 14 mijloace auto, SRI cu 2 persoane si un mijloc auto, IPJ Timis cu 40 de politisti si 13 mijloace auto, Penitenciarul Timisoara cu 15 persoane si cinci mijloace auto, iar Politia Locala Timisoara cu 26 de politisti locali si 14 mijloace auto.
Pe langa traditionala parada militara care atrage o multime de spectatori, mici si mari, an de an, vor avea loc si exercitii demonstrative de interventie, pregatite de Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, ISU Banat, Gruparea Mobila de Jandarmi, Penitenciarul Timisoara si Brigada 18 Infanterie Banat.
Distractia se muta apoi in centrul orasului. Festivitatile din Piata Victoriei vor incepe, luni, de la ora 17:00, cu un concert sustinut de Fanfara Timisoara Big Band, in deschiderea Targului de Craciun organizat de primarie.
La ora 17:30, primarul Nicolae Robu va aprinde iluminatul de sarbatori, iar la ora 18:00 in Piata Victoriei se va dansa Hora Unirii si timisorenii vor avea parte de un spectacol sustinut de Ansamblul Timisul si solistii Andreea Voica, Carmen Popovici Dumbrava, Doriana Talpes si Petrica Moise, scrie tion.ro.
Tot de la ora 18:00, militarii Brigazii 18 Infanterie Banat vor defila cu torte prin zona centrala a orasului, pe traseul: Strada Marasesti – sediul Brigazii 18 Infanterie Banat – Piata Victoriei – Catedrala Mitropolitana – Primaria Timisoara – Palatul Administrativ – Continental - I.C. Bratianu – Piata Victoriei – Strada Marasesti – sediul Brigazii 18 Infanterie Banat.
Tot cu ocazia Zilei Nationale, de la ora 19 sunt programate mai multe concerte in Piata Victoriei. Vor canta Andi Band, Desant si Proconsul.
Seara de 1 Decembrie se va incheia cu un foc de artificii, de la ora 22:00.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004765 (s)