News Flash:

La 45 de ani, Anca Turcasiu are un corp superb! Iata secretele vedetei

5 Februarie 2015
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
La 45 de aniAnca Turcasiu arata impecabil si are un corp de invidiat

De peste 20 de ani, vedeta a renuntat la carne si a adoptat un regim ovo-lacto-vegetarian. Ea sustine ca nu are niciun secret atunci cand vine vorba despre frumusete si ca este foarte constiincioasa in tot ceea ce face. Programul de sport, orele de somn si o alimentatie sanatoasa sunt cele mai importante aspecte pe care vedeta le respecta cu strictete, noteaza eva.ro. 

Regulile de baza pe care le respecta vedeta

1. Acorda atentie somnului, alimentatiei si sportului

"Am grija in permanenta de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn si de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul si am grija sa nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu sa le dau jos. Beau ceaiuri, apa si mananc multe legume crude pentru a avea o digestie buna", a declarat Anca Turcasiu.


2. Bea multa apa si ceaiuri


3. Consuma fructe si legume crude zilnic

4. Nu mananca deloc carne

"De 22 de ani nu mai mananc carne.


Am citit niste carti despre asta si am incercat. Sunt ovo-lacto-vegetariana si ma simt extraordinar. Eu sunt o persoana care nu iubeste carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar baietilor mei le gatesc normal. Doar eu fac parte din aceasta categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac si eu excese, dar cu masura. De exemplu, daca am avut o zi in care am mancat cu placere doua felii de tort, cateva zile dupa aceea beau un pahar cu apa, mananc un mar sau un iaurt", a declarat ea.

5. Mananca zilnic ardei iute


“Am tot fost intrebata cum ma mentin in forma. Nu-mi place sa vorbesc despre asta! E ceva mai aparte. Mananc ardei iuti. Multi. Cred ca de asta imi mentin talia! Cati mananc? 7-8 pe zi, poate si mai multi!“, a declarat Anca Turcasiu. 

6. Face sport cu regularitate

Chiar daca recunoaste ca nu este un fan impatimit al sportului, Anca Turcasiu spune ca nu renunta la acest obicei. 

7. Mananca sanatos si la ore fixe

Vedeta sustine ca un aspect important din viata ei il ocupa alimentatia sanatoasa. Intr-un interviu acordat postului de televiziune Acasa TV, vedeta spune ca isi ia mereu mancare de acasa, are grija sa manance la ore fixe si doar ceea ce trebuie. "Hrana este un element foarte important. Trebuie sa mananci cat trebuie, ce trebuie si la ce ora trebuie. Mananc ca un bebelus din 3 in 3 ore. Imi iau mancare cu mine in caserole daca am o zi plina. Si mananc la ore fixe ceea ce trebuie", declara vedeta in interviul acordat pentru emisiunea "Povestiri adevarate".

anca turcasiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004848 (s)