News Flash:

Klaus Iohannis vine astazi la Timisoara. Vezi programul complet al vizitei presedintelui ales

16 Decembrie 2014
1246 Vizualizari | 1 Comentarii
Klaus Iohannis
Presedintele ales, Klaus Iohannis, se va afla marti, 16 decembrie, la Timisoara, pentru a marca 25 de ani de la inceperea Revolutiei care a dus la caderea regimului Ceausescu. Vedeti in continuare programul complet al vizitei.
In luna octombrie, pe scena din Parcul Rozelor, la un miting electoral, Klaus Iohannis promitea ca va veni in decembrie la Timisoara, in calitate de presedinte, pentru a marca 25 de ani de la Revolutia din 1989. Iohannis s-a tinut de cuvant, Administratia Prezidentiala anuntand, luni, programul complet al vizitei presedintelui ales.

Iohannis pleaca intr-un concediu de cateva zile in SUA

Klaus Iohannis a demisionat din functia de primar al Sibiului
 
Astfel, Iohannis se va afla la ora 16.30 la Primaria Timisoara, unde se va intalni cu primarul Nicolae Robu. La 16.45, cei doi, insotiti de alte oficialitati locale si judetene, se vor deplasa la Cimitirul Eroilor pentru a depune coroane. La 17.30, Iohannis se la afla la Universitatea de Vest din Timisoara, unde va tine un discurs in fata cadrelor didactice si studentilor in Aula Magna.
La ora 18, presedintele ales se va afla la Catedrala Mitropolitana, unde va aprinde o candela si va asista la microrecitalul in memoriam al Corului Operei Romane din Timisoara, scrie tion.ro.
La ora 19, Iohannis se va deplasa la Opera din Timisoara unde va tine un discurs, iar apoi va asista la Concertul de Gala de colinde sustinut de Corul Madrigal.
„Anul acesta, pe 16 decembrie, se implinesc 25 de ani de cand natiunea romana si-a strigat dreptul la libertate. Sunt 25 de ani de cand romanii au rupt, cu pretul atator vieti de martiri, lanturile unui regim opresiv si au oprit sufocarea natiunii lor. Va chem sa ne amintim impreuna de acele zile, in care natiunea noastra si-a recastigat libertatea si sa ne afirmam deschis admiratia pentru eroismul tuturor celor care s-au opus dictaturii comuniste. Sa ne amintim de eroii de la Timisoara, sa pretuim astfel memoria lor si sa veghem in continuare la sanatatea societatii noastre. Cea mai importanta lectie a lui Decembrie 1989 este ca armele nu pot sfarama niciodata constiinta oamenilor, iar valorile libertatii si democratiei trebuie aparate cu orice pret”, a transmis Klaus Iohannis, Presedintele ales al Romaniei.

parcul rozelor iohannis cimitirul eroilor aula magna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005408 (s)