News Flash:

Klaus Iohannis: Sper ca intr-o zi sa-mi explicati cum veti face sa va incadrati în deficitul bugetar de 3%. Domnule Dragnea, invatati-i si pe ei programul de guvernare!

4 Ianuarie 2017
1438 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus iohannis cotroceni
Premierul Sorin Grindeanu şi miniştrii Guvernului PSD-ALDE depun jurământul la Cotroceni, începând cu ora 19.00, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Noul Guvern învestit de Parlament s-a prezentat la Cotroceni, alături de liderul PSD Liviu Dragnea şi copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, precum şi preşedintele CCR, Valer Dorneanu. 

Primul-ministru Sorin Grindeanu a depus jurământul, urmat de vicepremierii Sevil Shhaideh şi Daniel Constantin.

După ce a citit jurământul, ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a făcut cale întoarsă pentru că a uitat să semneze documentul. În momentul lecturării, Ministrul Justiţiei Florin Iordache s-a încurcat la cuvântul integritate. 

 
La ora transmiterii acestei ştiri membrii Executivului depun rând pe rând jurământul la Palatul Cotroceni.

Cabinetul Grindeanu a trecut miercuri de votul Parlamentului cu 295 de voturi pentru şi 133 contra.

Cele mai importante declaratii ale lui Klaus Iohannis

Din acest moment dvs sunteti Guvernul Romaniei. Aveti o misiune grea, aveti de indeplinit promisiuni complicate. Trebuie sa livrati ceea ce ati promis in campania electorala. Imi imaginez ca dupa alegeri trebuie sa pornim un Guvern. Campania electorala nu este doar un circ mediatic. In campania electorlala s-au facut promisiuni, de asta ati fost votati si asta trebuie sa livreze Guvernul. Sper ca intr-o zi sa imi explicati cum veti face in asa fel incat sa va incadrati intr-un deficit bugetar de 3%, sa cresteti salariile, sa scadeti TVA-ul.

Eu astept si mulţi aşteapta să faceti tot ce se poate şi se poate să sprijiniţi o justiţie independentă în România, asta înseamnă întărirea statului de drept, aţi jurat să faceţi tot ce puteţi pentru o democraţie în România, nu se poate face fără o justiţie independentă. 

Aştept să gestionaţi în mod resposabil finanţele publice

Domnule Dragnea, am aflat de la televizor ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta. Va rog, invatati-i si pe ei! 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004939 (s)