News Flash:

Klaus Iohannis, la sosirea din Franta: Nu a fost doar un mars al solidaritatii francezilor, ci al solidaritatii internationale

12 Ianuarie 2015
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus Iohannis
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, dupa sosirea de la Paris, unde a participat la Marsul Solidaritatii, inchinat memoriei celor care si-au pierdut viata in recentele atentate, ca acest mars nu a fost doar al solidaritatii francezilor ci al solidaritatii internationale.

Principalele declaratii ale presedintelui Klaus Iohannis:
Nu a fost doar un mars al solidaritatii francezilor, ci un mars al solidaritatii internationale, daca se poate spune asta. Un semn al hotararii noastre de a lupta impotriva terorismului si impotriva extremismului de orice fel.
Nu au participat doar europeni, doar crestini, ci si musulmani, evrei, atei, agnostici. Au fost reprezentate statele arabe, au venit inalti reprezentanti ai Israelului, cu totii ingrijorati de ofensiva terorismului.
Am avut ocazia sa discut cu multi lideri din Europa si din lume. Am discutat cu cancelarul Angela Merkel, cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, cu presedintele consiliului european, Donald Tusk, cu premierul Olandei, cu presedintele Ucrainei, cu premierul Israelului si multi altii.
Ii multumesc presedintelui Frantei pentru invitatie si primire. Ma bucur ca am putut sa-i fiu alaturi in aceste momente grele pentru natiunea franceza. Ii multumesc pentru atentia speciala pe care a acordat-o mesajelor si solidaritatii din partea poporului roman.

marsul solidaritatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005080 (s)