News Flash:

Klaus Iohannis l-a chemat la Cotroceni pe Florian Coldea

13 Ianuarie 2017
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant 1
Purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi, a afirmat, astazi, intr-o declaratie de presa, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu generalul SRI Florian Coldea, fara sa dea detalii despre natura discutiilor dintre cei doi.

”Pot sa confirm faptul ca presedintele Romaniei Klaus Iohannis l-a chemat la Palatul Cotroceni pe domnul Florian Coldea. A existat o astfel de discutie. Nu am informatii in legatura cu continutul acestei discutii”, a spus purtatorul de cuvant al presedintelui.


Intrebata de jurnalisti daca Iohannis a cerut informatii suplimentare de la Ministerul de Externe in legatura cu ancheta care il priveste pe Sebastian Ghita, Madalina Dobrovolschi a afirmat ca ”presedintele Romaniei este foarte informat” si ca ”de fiecare data cand exista informatii sensibile, el detine cele mai bune informatii”.


Totodata, purtatorul de cuvant al presedintelui a precizat ca intalnirea Iohannis - Coldea a avut loc joi, 12 ianuarie.



Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a dispus, joi, constituirea unei comisii speciale in urma informatiilor aparute in public referitoare la generalul Florian Coldea, iar pana la finalizarea verificarilor acesta este pus la dispozitia sefului SRI, informeaza un comunicat de presa al institutiei.


SRI precizeaza ca sunt analizate toate circumstantele prezentate public precum si documentele puse la dispozitie de general-locotenent Florian Coldea si reitereaza faptul ca misiunile Serviciului sunt indeplinite ''cu buna credinta, in interesul securitatii nationale si a cetatenilor romani''.

madalina dobrovolschi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006044 (s)