News Flash:

Klaus Iohannis CONDAMNA atentatul terorist de la Nisa

15 Iulie 2016
977 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Klaus Iohannis a condamnat atacul produs noaptea trecuta de la Nisa si a transmis condoleante familiilor victimelor atentatului. Klaus Iohannis afirma solidaritatea poporului roman cu cel francez, lovit de un atac terorist chiar de Ziua Nationala a Frantei.
"Condamn ferm atacul infiorator care a avut loc azi noapte la Nisa, de Ziua Nationala a Frantei. Teroarea a lovit din nou poporul francez, a lovit din nou Europa. O zi de sarbatoare s-a transformat intr-una de doliu, dupa ce o mana criminala a curmat vietile a zeci de oameni si a lasat in urma peste o suta de raniti. Flagelul terorismului trebuie combatut, actele de cruzime trebuie stopate si putem face asta doar uniti impotriva celor care nu au nicio justificare pentru actele lor. Transmit condoleante familiilor victimelor si multa putere celor raniti! Romania este alaturi de Franta in aceste clipe ingrozitor de dureroase", a scris presedintele pe Facebook.

Tot presedintele declarase cu doar cateva ore inainte, la receptia organizata de Ambasada Frantei cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari, ca Romania este alaturi de Franta in gestionarea unor provocari complexe ca fenomenul terorist sau schimbarile climatice, Parisul fiind un aliat esential al Bucurestiului in cadrul Uniunii Europene si al NATO.

klaus iohannis condamnat atacul nisa condoleante solidaritatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1939 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005950 (s)