News Flash:

Kim Jong-un le-a ordonat trupelor din Coreea de Nord sa intre "in STARE DE RAZBOI"

21 August 2015
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim Jong un
Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ordonat vineri trupelor sale sa intre "in stare de razboi", Phenianul avertizand cu privire la operatiuni militare, la o zi dupa un schimb de focuri peste granita intercoreeana, relateaza Associated Press in pagina electronica.
Agentia de presa oficiala KCNA a relatat vineri ca liderul nord-coreean a ordonat, in cadrul unei reuniuni militare de urgenta, ca trupele sale sa "intre in stare de razboi" si sa fie pregatite pentru orice operatiuni militare incepand de vineri, de la ora 17.00 (10.30, ora Romaniei).
Potrivit sursei citate, "comandantii militari au fost mobilizati de urgenta pentru operatiuni de atacare a unitatilor de razboi psihologic sud-coreene, daca Sudul nu inceteaza sa le foloseasca".
Seulul a anuntat joi ca armata nord-coreeana a lansat rachete peste zona demilitarizata, dupa amenintari privind atacarea megafoanelor de la frontiera sud-coreeana care, dupa o pauza de 11 ani, au reinceput sa difuzeze mesaje de propaganda impotriva Phenianului.

Coreea de Nord, care neaga ca a deschis focul spre sud, a informat ulterior ca obuze sud-coreene au aterizat langa patru posturi militare, fara a provoca raniti. De asemenea, nicio persoana nu a fost ranita in sud, dar sute de oameni au fost evacuati din orase de frontiera.
Difuzarea propagandei impotriva Phenianului a reinceput dupa ce Coreea de Sud a acuzat Coreea de Nord ca a amplasat mine de teren care au ranit grav doi soldati sud-coreeni la inceputul lunii. Mediafax.ro

kim jong-un
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006149 (s)