News Flash:

Kelemen Hunor: Va fi o alta motiune de cenzura in toamna

12 Iunie 2015
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
kelemen hunor
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, ca va fi o alta motiune de cenzura in sesiunea din toamna, exprimandu-si convingerea ca va fi una "mult mai consistenta".
Intrebat daca in viitoarea sesiune parlamentara UDMR va sustine o noua motiune de cenzura, presedintele UDMR a declarat: "Sunt convins ca urmatoarea motiune de cenzura va fi mult mai consistenta".
Intrebat daca acesta a fost motivul pentru care Uniunea nu a sustinut motiunea respinsa vineri, Hunor a raspuns afirmativ.
"Pai am spus, da. Sigur ca va fi o alta motiune de cenzura in sesiunea din toamna si sunt convins ca va fi una mai consistenta", a precizat liderul UDMR.
Kelemen Hunor a reamintit ca, la motiune de cenzura dezbatuta vineri in Parlament, fiecare parlamentar UDMR a votat "dupa convingere", existand o singura recomandare din partea conducerii partidului, aceea de a nu vota impotriva motiunii de cenzura, "ca nu suntem in guvern, suntem in opozitie".
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, dupa ce Parlamentul a respins, vineri, motiunea de cenzura depusa de liberali, ca PNL va initia o alta motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului in toamna.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006638 (s)