News Flash:

Kaufland continua angajarile in mai multe orase din tara. Iata posturile

17 Noiembrie 2014
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
Kaufland face angajari la Ploiesti, Bucuresti, Cluj, Bacau, in aceasta perioada. BZT.ro va spune ce cauta angajatorii si pana cand primesc CV-uri pentru locurile de munca vacante.
Kaufland angajeaza pe postul de primitor distribuitor la Ploiesti.
Te califici pentru acest post daca ai studii medii, esti rezistent la stres, poti face fata unui ritm de lucru alert si unui volum mare de munca, esti flexibil in privinta muncii in schimburi. 30 noiembrie este termenul-limita de primie a CV-urilor pentru acest post. 
Kaufland angajeaza un referent resurse umane la Ploiesti.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel putin studii medii, are experienta in domeniu, stie sa opereze in Office, are cel putin cunostinte medii de limba engleza, are bune abilitati de comunicare, poate prioritiza si respecta termene-limita stranse.
Kaufland angajeaza pe postul sef raion brutarie la Cluj si Ploiesti. Te califici pentru acest post daca ai studii medii, ai experienta relevanta in domeniu, esti orientat catre client si ai tinuta profesionala ireprosabila. Candidatul ideal pentru acest post e dispus sa aiba program de munca flexibil, stie sa opereze un PC, are abilitati de coordonare, motivare si control a unei echipe. 
Kaufland angajeaza 10 lucratori comerciali in Bucuresti, Cluj, Ploiesti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, este orientat catre client, are tinuta profesionala ireprosabila, este dispus sa aiba program flexibil.
Kaufland angajeaza un tehnician electromecanic la Bacau.
Candidatul ideal pentru acest post are studii medii sau profesionale tehnice, are calificare de tehnician electromecanic, stie sa opereze un PC, are experienta in in electricitate de joasa tensiune si/sau mecanica si e dispus sa aiba program de munca flexibil.
28 noiembrie este ultima zi in care se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Kaufland.

kaufland
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007938 (s)