News Flash:

Jurnalistii britanici de la Sky News sunt URMARITI PENAL

17 August 2016
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
ancheta arme
Jurnalistii britanici care au realizat pentru Sky News reportajulprivind "traficul" de arme din Romania sunt urmariti penal. Informatia apare in motivarea magistratilor in cazul romanilor arestati dupa ce au acceptat sa apara in material. Aurelian Mihai SzantoAttila Csaba Pantics si Levente Pantics au fost arestati preventiv pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si comunicarea de informatii false.

In motivare se arata ca "membrii echipei postului de televiziune Sky News din Marea Britanie, si anume cetatenii britanici R.S.R., S.C.S., S.J., cu intentie, au comunicat si raspandit in mediul virtual si prin mass-media, stiri si informatii false referitoare la presupusul trafic de armament din Romania, desi cunosteau ca aceste stiri nu sunt reale, modalitate prin care s-a pus in pericol securitatea nationala, in contextul mai sus-descris".

"Au fost foarte naivi daca au intrat in acest joc"

Postul tv britanic Sky News a difuzat un reportaj despre presupusi traficanti de arme din Romania. Filmarea difuzata de Sky News arata intalnirea dintre doi traficanti de arme, care ar fi romani, si echipa de jurnalisti. Dupa luni de negocieri, echipa Sky News spune ca a fost directionata catre o zona izolata din Romania pentru a se intalni cu membrii unui grup de traficanti de arme.

jurnalistii britanici sky news reportajul traficul arme
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005124 (s)