News Flash:

Judecatoria Oravita va avea un sediu nou

12 Septembrie 2016
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
judecatoria oravita
Judecatoria din Oravita va fi mutata intr-o cladire noua, investitia urmand a fi demarata in cel mai scurt timp, a declarat la Resita, purtatorul de cuvant al Tribunalului Caras-Severin, judecator Daniela Detesan. 
'In aceasta dimineata, presedintele Curtii de Apel Timisoara, Erica Nistor, vicepresedintele curtii, Gheorghe Obersterescu, impreuna cu presedintele Tribunalului Caras-Severin, Alin Chiseev, s-au intalnit, la sediul Judecatoriei Oravita, cu primarul orasului, Dumitru Ursu, arhitectul sef al localitatii si consilierul juridic, pentru a identifica terenul pe care se va construi noul palat de justitie. In urma discutiilor, primarul Dumitru Ursu a asigurat conducerea Curtii de Apel ca, in termen de doua saptamani, va propune Consiliului Local Oravita aprobarea trecerii din administrarea orasului in cea a Tribunalului a unei suprafete de teren, asezata la intrarea in localitate, pe care va fi amplasata investitia', a precizat judecator Daniela Detesan. 
Potrivit presedintelui Tribunalului Caras-Severin, Alin Chiseev, ridicarea unei noi cladiri in care sa functioneze Judecatoria Oravita era o masura necesara, atat din perspectiva organizarii instantei, cat si din cea a realizarii actului de justitie si a cresterii satisfactiei publice fata de sistemul judiciar. 
'Cladirea actuala se afla intr-o stare de continua degradare, cauzata de apele subterane din zona, o solutie tehnica de reabilitare fiind lipsita de eficienta', sustine judecatorul Alin Chiseev. 
Toti participantii la intalnirea de vineri au fost de acord cu demararea urgenta a procedurilor de incepere a investitiei, deoarece, aceasta se doreste finalizata cat mai curand posibil, au sustinut sursele citate. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005075 (s)