News Flash:

Judecatoarea Geanina Terceanu a recunoscut ca s-a iubit cu Cristi Borcea

11 Februarie 2016
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
geanina terceanu
Judecatoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul Bucuresti a declarat in fata instantei ca, in perceptia sa, suma de bani primita de la Cristian Borcea nu-i fusese data in legatura cu "Dosarul Transferurilor", ci ca urmare a faptului ca cei doi s-ar fi placut reciproc, conform Adevarul.
205.000 euro. Aceasta este suma pe care Geanina Terceanu a primit-o: 195.000 de euro de la fratii Becali, iar 10.000 de la Cristian Borcea. In marturia acesteia, judecatoarea vorbeste despre relatia pe care ar fi avut-o cu fostul patron al lui Dinamo.
"Perceptia mea a fost ca aceasta suma de bani nu-mi fusese data in legatura cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului ca eu si domnul Borcea ne placuseram reciproc, el dorind sa ne mai vedem si ulterior, context in care eu am apreciat ca el a intentionat sa-mi faca un cadou. Cu ocazia vizitei facute acasa la Cristian Borcea, eu i-am lasat un numar de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerandu-mi sa ne vedem, insa eu am tot amanat, iar o alta intalnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc", a declarat aceasta, potrivit sursei citate.

dosarul transferurilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006668 (s)