News Flash:

Jocuri sexuale pe care sa le incerci cu iubitul sau amantul

18 Ianuarie 2017
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral
Cu siguranta ai trecut pana acum prin momente in care fie iti lipsea inspiratia, fie cheful, fie amandoua, dar cert e ca viata sexuala nu prea mai era activa. Ei bine, ca sa nu te mai trezesti in astfel de situatii, iti propun cateva jocuri sexuale cu care sa-ti condimentezi viata de cuplu, rapid si usor.

Deliciile din dormitor

Daca nu ati mai facut asta pana acum, dar sigur ati vazut in filme, atunci e simplu sa urmati si voi exemplul: Adu in dormitor ce ai mai delicios prin frigider. Sos de ciocolata, frisca, miere si orice fructe iti plac mai mult pot face parte din preludiul vostru gustos.

Odata ce si-au facut loc intre voi, fa din iubitul tau "platoul" si intinde pe el amestecurile pe care ai vrea sa le mananci.

Striptease

Ai nevoie de muzica lenta - sau rapida, dupa gust - si lenjeria intima pe care in mod normal n-ai purta-o de teama ca partenerul tau te-ar putea judeca. Lasa inhibitiile la usa si aseaza-ti iubitul in mijlocul camerei, apoi incepe sa dansezi in jurul lui, dand jos hainuta cu hainuta.

Jucarii sexuale

Daca te gandesti sa iti cumperi o jucarie sexuala pe care s-o aduci in cuplu, poarta o discutie si cu partenerul tau. Mai departe, dupa ce cumperi vibratorul - sau orice jucarie - mai intai afla-i toate secretele si cum functioneaza de una singura, ca apoi s-o poti folosi cu incredere cu partenerul tau, fara sa te simti stanjenita. Pentru ca ai o plaja atat de larga de jucarii din care poti alege, puteti alege impreuna jucaria, acesta fiind si un preludiu sexy. (sursa: unica.ro)

viata sexuala jocuri sexuale cuplu striptease jucarii sexuale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004683 (s)