News Flash:

Jocuri de culise in PSD! Unii lideri cer "restructurare totala" a administratiei centrale si implicit a Guvernului

8 Ianuarie 2018
970 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0

Opinii impartite la sediul PSD, inainte de sedinta Comitetului National Executiv, unii membri sustinand ca este nevoie de o restrucutrare a Executivului, subiect ce trebuie pus pe ordinea de zi, in timp ce altii au declarat ca trebuie gasit doar inlocuitor pentru Doina Pana la ministerul Apelor. Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a declarat luni, inainte de sedinta Consiliului National Executiv al PSD, ca este nevoie de o restructurare totala a administratiei centrale si a Guvernului, deoarece acum aparatul central este foarte incarcat.c
"PSD are guvernarea si are mari responsabilitati. Trebuie sa facem spitale, trebuie sa facem autostrazi, trebuie asigurate pensiile, salariile romanilor si pentru asta trebuie discutat. (...)Va spun ca sa ducem la capat programul de guvernare este nevoie de o retructurare totala a administratiei centrale si implicit a Guvernului. Aparatul central este foarte incarcat si trebuie eficientizat astfel incat sa ne tinem promisiunile in fata romanilor", a declarat Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, inainte de sedinta CEx al PSD.

Legat de discutiile cu premierul Mihai Tudose, pe care le-a avut luni dimineata la sediul Guvernului, Oprisan a afirmat ca acestea sunt legate de unele probleme din Vrancea.

"Am niste probleme guvernamentale la Vrancea pe care trebuie sa le discut cu premierul", a spus Oprisan.
Rovana Plumb: Nu discutam azi despre restructurare. Sa lasam competitiile pentru momente ulterioare

Fostul ministru Rovana Plumb a declarat luni ca in sedinta Consiliului National Executiv al PSD nu se va discuta despre o remanierea sau restructurarea Guvernului, asa cum vor unii membri.

"Azi trebuie sa vorbim despre romani si despre Romania, astfel incat sa fim mai eficienti. Nu discutam despre o eventuala restructurare sau remaniere. Vom discuta despre a nominaliza o persoana in locul doamnei Doina Pana", a declarat fost ministru Rovana Plumb.

Intrebata de situatia din partid, aceasta spune ca in orice formatiune exista competitie, dar confruntarile trebuie lasate pentru alt moment.

"Voi vota pentru o buna guvernare, nu pentru restructurare. Nu e momentul la inceput de an, noi trebuie sa raspundem nevoilor romanilor. Am spus intotdeauna: intr-un partid este competitie, dar nu disctam azi. (...) Sa lasam competitiile si confruntarile pentru momente ulterioare", a mai spus Rovana Plumb.

Declaratiile fostului ministru vin in contradictie cu cele ale liderului PSD Vrancea, Marian Oprisan, care a spus ca e nevoie de o restructurare totala a Executivului. Intrebata de celelalte opinii, Rovana Plumb a afirmat: " fiecare dintre membri a avut o opinie. Se va pune in aplicare opinia majoritatii".

Tutuianu: Cred ca e utila restructurarea/ Liderul deputatilor PSD: E tardiv

"Cred ca e utila restructurarea", a declarat Adrian Tutuianu, fost ministru, la intrarea la sedinta CEx al PSD. Tutuianu discutase anterior cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria.

Pe de alta parte, Florin Iordache anunta ca se va discuta un singur subiect in sedinta de luni.

"Cred ca azi ar trebui sa discutam un singur punct. O nominalizare la Ministerul Apelor si cred ca asta e singurul subiect, nu cred ca avem nevoie decat sa aratam oamenilor ca putem continua lucrurile bune incepute", a spus Florin Iordache.

Tot legat de restructurare, Ioan Muntean, liderul deputatilor PSD a spus ca "e tardiv".

Marian Oprisan a afirmat, inainte de sedinta PSD, ca e nevoie de o restructurare totala la nivelul administratiei centrale si a Guvernului, in timp ce Rovana Plumb a spus ca va vota impotriva unei remanieri, deoarece nu e momentul.

Sosit la sedinta, premierul Mihai Tudose a refuzat sa faca declaratii.


marian oprisan tutuianu rovana plumb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005105 (s)