News Flash:

Jean Padureanu, in stare critica. Dragomir: "E foarte grav. E in carucior cu rotile"

14 Noiembrie 2014
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
Jean Padureanu
Jean Padureanu (78 de ani), cel mai batran dintre condamnatii in Dosarul Transferurilor, se afla intr-o stare critica. Anuntul a fost facut de Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF si bun prieten cu cel poreclit "Lordul".
Fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita a fost condamnat definitiv, in 4 martie, la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani, in dosarul privind transferul unor jucatori. Executarea pedepsei a inceput in ziua in care a fost condamnat si expira la 3 iulie 2017, Jean Padureanu fiind incarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava.
De atunci, aparatorii fostului numar unu de la Gloria Bistrita au incercat sa obtina gratierea pe momente de sanatate, fara succes. Acum, Jean Padureanu se afla intr-o situatie critica, potrivit spuselor lui Dumitru Dragomir.
"Jean Padureanu e foarte grav bolnav, e in carucior si nu mai poate sa mearga. E la spital acum. Eu stiu ca e nevinovat. El e singurul om din fotbal pe care l-am vizitat. As vrea sa ma mai duc si la Borcea si la Netoiu, dar ultimul e prea departe.
Si la Becali, dar nu pot sa ma duc peste tot. Ei au facut bine fotbalului romanesc", a spus Dumitru Dragomir la Dolcesport.
In 12 iunie, Tribunalul Ilfov a respins cererea lui Jean Padureanu de intrerupere, din motive medicale, a executarii pedepsei de trei ani si patru luni de inchisoare, primita de fostul presedinte al Gloriei Bistrita in dosarul transferurilor de jucatori.
Instanta a dispus, dupa ce a analizat expertiza medicala efectuata de Institutul National de Medicina Legala, ca nu este necesara intreruperea executarii pedepsei lui Jean Padureanu, intrucat bolile de care acesta sufera pot fi supravegheate si tratate si in reteaua penitenciara.
Decizia Tribunalului Ilfov a fost contestata de Jean Padureanu la Curtea de Apel Bucuresti, care in 1 octombrie i-a respins definitiv cererea. Avocatul lui Jean Padureanu declara in 12 iunie ca starea de sanatate a acestuia se agraveaza pe zi ce trece, are pierderi de memorie si merge cu insotitor. ProSport.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007726 (s)