News Flash:

Jean-Marie Le Pen ii declara razboi fiicei sale Marine Le Pen

5 Mai 2015
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
Jean Marie Le Pen
Liderul istoric al Frontului National timp de 40 de ani, Jean-Marie Le Pen, suspendat luni de catre partidul condus de catre fiica sa, a trecut la contraatac si a denuntat o "felonie" din partea lui Marine Le Pen, fara sa excluda vreun recurs, relateaza AFP in pagina electronica.
Dupa o luna de conflicte cu fiica sa Marine Le Pen, Biroul Executiv al Frontului National (FN, extrema dreapta), cea mai inalta instanta, din care Jean-Marie Le Pen face parte, a anuntat decizia de suspendare la ora locala 20.30 (21.30, ora Romaniei) intr-un comunicat.
Le Pen este "suspendat din calitatea de membru pana la votul (unei) Adunari Generale extraordinare", care va avea loc in termen de trei luni si care urmeaza sa aprobe dorinta lui Marine Le Pen si Biroului Executiv de a retrage din statutul partidului titlul de presedinte de onoare acordat lui Jean-Marie Le Pen, la solicitatea fiicei sale, in urma unor abuzuri.
Repetandu-si opiniile condamnate in mai multe randuri in justitie - cu privire la camerele de gazare, pe care le considera un "detaliu" al istoriei, apararea maresalului Pétain, a "lumii albe" si denuntarea democratiei ca sistem politic - presedintele de onoare al partidului si-a multimplicat provocarile la inceputul lui aprilie, la o zi dupa alegerile departamentale, in care FN a obtinut mai degraba un rezultat bun.
Marine Le Pen vrea ca declaratiile lui Jean-Marie Le Pen sa nu mai poata sa "angajeze" FN, cu doi ani inainte de alegerile prezidentiale pe care ea crede ca le poate castiga, in contextul in care afirmatiile tatalui ei atrag atentia mai degraba prin repetare decat prin natura lor, avand in vedere faptul ca acesta a considerat intotdeauna "provocarea" drept un "ascensor" electoral. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006608 (s)