News Flash:

Jean Claude Van Damme este la Balea Lac

4 Martie 2016
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
van damme balea4
Jean Claude Van Damme a inceput, joi, filmarile pentru o reclama la Balea Lac, in Muntii Fagaras, la peste 2.000 de metri altitudine, actorul preferand sa pastreze secretul asupra continutului acesteia, transmite corespodentul MEDIAFAX.
Jean Claude Van Damme a spus, joi, la Balea Lac, ca a venit pentru a doua oara in ultimii ani in Muntii Fagaras, pentru ca i s-a dat „ceea ce se numeste apa magica”.
„Aici este uimitor. Mi-au dat ceea ce se numeste apa magica, apa pura, ma simt minunat!”, a declarat Jean Claude Van Damme presei prezente la Balea Lac.
Intrebat cum se simte la Balea Lac, celebrul actor, care a mai filmat exact acum doi ani o reclama pentru o bautura, Van Damme a spus ca se simte foarte bine.
„Imi place lumea. De la 16 ani calatoresc in jurul lumii. De cand merg in jurul lumii, cand vin in locul acesta, la Balea, ma simt minunat. E un loc minunat, e totul fantastic. Este o si o biserica construita din gheata, unde iti poti gasi linistea daca esti credincios”, a mai spus Jean Claude Van Damme.
Intrebat despre banana gonflabila trasa de un snowmobil, pe care filmeaza reclama, Van Damme a ocolit raspunsul.
„Imi place banana, e plina de potasiu, mai ales dupa antrenamente”, a spus actorul.
Apoi, Van Damme a recunoscut ca trebuie mentinut secretul despre filmare.
„E secret. De unde stiti ce filmez? Poate filmez pentru o reclama la sampon! Nu va place parul meu? Este o reclama importanta si totul trebuie sa fie secret pentru a surprinde publicul”, a spus, serios, Jean Claude Van Damme.
Intrebat despre cum i se par oamenii din Romania, Van Damme a spus ca romanii sunt oameni „cu inima mare”.
„Am locuit ani buni in China si sunt cel mai mare fan al oamenilor. In Romania am acelasi sentiment. Ma intalnesc cu tot felul de oameni si toti - toti au inima mare. In Romania este unul dintre cele mai mari fan club-uri ale mele. In Romania am primit multa dragoste”, a spus actorul de origine belgiana.
Jean Claude Van Damme a ajuns la Balea Lac miercuri cu un elicopter si, potrivit unor informatii, toate cele trei cabane de la peste 2.000 de metri sunt ocupate in perioada filmarilor de echipa de productie cu care a venit actorul.
Jean Claude Van Damme a mai filmat in martie 2014 un spot publicitar la o cunoscuta marca de bere, tot la Balea Lac.

muntii fagaras
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006210 (s)