News Flash:

IULIUS MALL TIMISOARA suplimenteaza numarul locurilor de parcare. Capacitatea va fi de 3.000 de locuri

23 Martie 2016
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
IM TM
Din dorinta constanta a Iulius Mall Timisoara de a oferi servicii optime si pentru a spori confortul persoanelor care vin cu autoturismul la cumparaturi, cel mai mare mall din afara Capitalei va suplimenta capacitatea parcarii exterioare cu 500 de locuri. Acestea se adauga celor aproximativ 2.500 de locuri existente in parcarea subterana si cea supraterana, numarul total al spatiilor ajungand, astfel, la 3.000. Lucrarile de amenajare vor incepe in perioada imediat urmatoare. 
Odata cu finalizarea primei etape de edificare a ansamblului multifunctional Openville, din care Iulius Mall face parte, clientii vor beneficia de noi locuri si de conditii moderne de garare. Spatiile create vor fi disponibile intr-o parcare supraetajata si intr-una subterana, ambele dotate cu cele mai noi tehnologii de management al traficului.
Ansamblul urbanistic Openville, edificat de grupul Iulius, reprezinta un concept implementat in premiera in vestul tarii, o investitie in valoare de peste 220 milioane de euro. Astfel, in proximitatea Iulius Mall va fi amenajat cel mai mare parc suspendat din Romania, cu o suprafata de peste 55.000 mp, peste 100 de noi magazine ale brandurilor de top, cafenele si restaurante tematice, o zona de fresh market, 15 sali de cinema si un centru de evenimente. In plus, sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de 131.000 mp, vor impune noi standarde pe piata office din Romania.
Prima etapa de realizare a ansamblului multifunctional Openville va fi finalizata in ultimul trimestru din 2017 si va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail si parcul.

capitalei iulius mall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005548 (s)