News Flash:

IULIUS GROUP a fost desemnat „CEL MAI RELEVANT DEZVOLTATOR in pietele secundare”, la Gala FORBES BEST OFFICE BUILDINGS 2016

2 Martie 2016
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
Trofeu Iulius Group Forbes Best Office Buildings 2016
Grupul de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall si proiecte multifunctionale, care, pe segmentul office, detine la nivel national reteaua de cladiri de birouri clasa A „United Business Center”, a fost premiat in cadrul celei de-a doua gale Forbes Best Office Buildings, desfasurata la finele saptamanii trecute, in Bucuresti. Distinctia acordata Iulius Group este pentru „Cel mai relevant dezvoltator in pietele secundare”, avand in operare aproximativ 80.000 de mp de spatii office clasa A si alti 155.000 de mp in constructie, in marile orase din afara Bucurestiului. 
Evenimentul a fost organizat de Revista Forbes Romania, cu scopul de a premia dezvoltatorii cladirilor de birouri din tara si de a recunoaste abilitatile manageriale care se reflecta in strategia de business a acestora. 
Brandul „United Business Center” va fi prezent si la Timisoara, in ansamblul urbanistic Openville. Proiectul va include, pe langa functiunile de retail, parc si entertainment, sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 131.000 mp inchiriabili, printre care si cea mai inalta cladire din Romania (155 m si 27 etaje). 
Constructia ansamblului a inceput in luna septembrie a anului trecut, cu lucrarile la o prima cladire de birouri, de 18.000 mp. United Business Center 2 va fi finalizata in toamna acestui an, printre chiriasi numarandu-se Ness Software Engineering Services si policlinica REGINA MARIA.

regina maria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007403 (s)