News Flash:

Iulia Tarcea, singurul candidat pentru conducerea ICCJ, sustine interviul la CSM

8 Septembrie 2016
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
iulia tarcea
Iulia Tarcea, singurul candidat pentru conducerea Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), sustine, joi dimineata, un interviu in fata Sectiei de Judecatori a CSM, judecatorii consiliului urmand sa stabileasca daca vor trimite propunerea catre Klaus Iohannis.
In prezent, Iulia Tarcea este vicepresedinte al ICCJ dar si judecatorul care asigura interimatul la conducerea instantei supreme.
"Mi-am propus multe si numai de bune intentii. Recunosc ca acum am emotii. Am un proiect de management, este evident una dintre solutiile pentru depunerea candidaturii", a declarat jurnalistilor Iulia tarcea inainte de interviu.
Postul a ramas vacant dupa ce Livia Stanciu, fostul presedinte al instantei supreme, a cerut eliberarea din functie prin pensionare, ulterior preluand functia de judecator al Curtii Constitutionale. Daca votul sectiei va fi favorabil, propunerea va fi trimisa presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cel care va decide daca semneaza decretul de numire in functie.
"Ca vicepresedinte al ICCJ, am facut echipa buna cu fostul presedinte, am avut relatie excelenta cu celalalt vicepresedinte. Am avut o buna relatie cu presedintii de sectie. Am reusit sa creez o buna relatie intre presedintii sectiilor si intre sectii. Am condus toate completele de 5 judecatori in materie civila. Am reusit sa creez un sistem functional de comunicare intre cele trei sectii", le-a spus Iulia Tarcea judecatorilor din CSM.

iulia tarcea iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004441 (s)