News Flash:

Iubirea interzisa dintre profesoara de franceza din Faget si elevul ei minor a ajuns pe masa ISJ Timis

17 Mai 2015
1412 Vizualizari | 0 Comentarii
profa cu elevul
Comisia de disciplina din cadrul ISJ Timis a deschis o ancheta in cazul unei profesoare de 24 de ani, de la Liceul Teoretic "Traian Vuia" din orasul Faget, care este suspectata de colegi ca ar avea o relatie amoroasa cu unul din elevii sai, in varsta de 17 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Inspectorul-sef al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Timis, Aura Danielescu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca o ancheta este in curs de desfasurare in cadrul institutiei, iar o comisie de disciplina analizeaza cazul unei profesoare suspectata de colegi ca ar avea o relatie amoroasa cu un elev de-al sau, dupa ce mai multe fotografii cu cei doi in ipostaze nepotrivite ar fi aparut pe o retea de socializare.

Profesoara si elevul sau sunt de la Liceul "Traian Vuia" din orasul Faget, judetul Timis.
"Facem ancheta in cazul de la Faget. S-a convocat o comisie de disciplina care cerceteaza faptele, care sunt deocamdata ipotetice. Comisia are timp 30 de zile sa definitiveze cercetarea, apoi va veni la ISJ cu o rezolutie in vederea aplicarii eventualelor sanctiuni, daca este cazul", a declarat Aura Danielescu.
Potrivit sursei citate, cea mai dura sanctiune in astfel de cazuri poate ajunge la desfacerea contractului de munca al dascalului, sanctiune care poate fi atacata apoi in instanta.
Profesoara de la liceul din Faget, care este cercetata, are 24 de ani, iar elevul cu care ar avea o relatie are 17 ani.
Conform unor surse din cadrul liceului, femeia ar fi spus conducerii scolii ca familia ei si a tanarului cu care se presupune ca se iubeste, sunt prietene de mai multa vreme si ca ea si baiatul au copilarit impreuna.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006392 (s)