News Flash:

Italian saltat de politie in avion dupa ce a furat bijuteriile unei pasagere

10 Octombrie 2018
1044 Vizualizari | 1 Comentarii

Avion oprit de la decolare de politisti, marti dupa-masa, pe aeroportul din Timisoara. Oamenii legii au oprit cursa pentru a prinde un barbat suspectat ca inainte de imbarcare ar fi furat bijuteriile unei femei.

 

Incidentul s-a petrecut marti in jurul orei 14.20 pe Aeroportul International din Timisoara.

O femeie i-a anuntat pe politistii de frontiera ca in timpul procedurilor de imbarcare i-au disparut doua inele si o bratara. La filtrul de securitate cineva i-ar fi furat bijuteriile din tavile speciale pentru control.

    „Imediat, politistii de frontiera au sesizat lucratorii Brigazii Antiteroriste care au efectuat verificari, fiind identificat pasagerul care s-a aflat in spatele femeii la controlul de securitate, suspectat de sustragerea bunurilor. Politistii de frontiera impreuna cu reprezentantii aeroportului l-au debarcat din aeronava pe cel in cauza, care se imbarcase in cursa Timisoara – Roma, si i-au intrerupt calatoria. Barbatul a fost condus la biroul punctului politiei de frontiera pentru cercetari, unde s-a stabilit ca este un cetatean italian, in varsta de 45 de ani, iar asupra lui au fost gasite bijuteriile reclamate ca fiind furate. In cauza, fata de cetateanul italian politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul infractiunii de furt, la finalizarea verificarilor fiind luate masurile legale ce se impun”, povestesc politistii de frontiera din Timisoara.

 


avion oprit politisti incidentul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006025 (s)