News Flash:

Ipoteza-bomba. Un cascador arata ce a provocat dezastrul de la Club Colectiv

13 Noiembrie 2015
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
colectiv4
Marian Chirvase, celebru pentru cascadoriile sale, a venit cu o noua ipoteza in cazul tragediei de la Club Colectiv.

Cascadorul Marian Chirvase a facut o serie de precizari legate de tragedia unde au murit zeci de tineri.

"Solutia cu care s-a spalat podeaua era inflamabila. Era o substanta din aceasta care da luciu. La fel au fost spalati si peretii; tot cu substante similare. Cladirea neavand niciun fel de aerisire, in afara de o singura usa, si avand o inaltime de peste cinci metri, intre plafonul fals si tavanul cladirii s-a facut, in timp, o punga de gaz. Ghinionul a fost ca punga aceasta de gaz a explodat cand au luat foc peretii. Spun toate aceste lucruri pentru ca nu avea de unde sa fie atata foc", ne-a zis Marian Chirvase.

"Nu este posibil ca intr-o incapere atat de mare, unde se aduna sute de oameni, sa nu fie macar doua guri de aer cu ventilatoare. Daca erau... acea punga de gaz nu ar mai fi existat. Ipoteza cu punga de gaz este a mea. Altfel nu se explica cum acei copii au ars si le-a ars si traheea. Nimeni nu a mai vorbit despre acest subiect", a subliniat Marian Chirvase.

"Sa va mai spun un lucru: tinerii care au fost imbracati in haine de bumbac nu au avut arsuri atat de grave. Bumbacul este eficient si te protejeaza mult mai bine decat alte materiale", a adaugat celebrul cascador.

Marian Chirvase este unul dintre cei mai experimentati cascadori romani. A jucat in nenumarate filme (Ambasadori, cautam Patrie (2003), Marfa si banii (2001), Omul zilei (1997), Caruta cu mere (1983)) si a fost cascador sau cascador coordonator pentru altele (Legiunea straina - 2008, Aripile intunericului - 2004, Asfalt tango - 1996, Misterele Bucurestilor -1983). A lucrat cu regizori celebri din tara si din strainatate. Cel mai aproape de sufletul sau a fost regretatul Sergiu Nicolaescu. 

marian chirvase tragedia inflamabila luciu aerisire aer ventilatoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006743 (s)