News Flash:

Iordanescu, PENIBIL la final: "A fost o performanta pentru noi ca am ajuns la Euro"

20 Iunie 2016
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
iordanescu qmagazine ro 67287600
Anghel Iordanescu, selectionerul Romaniei, a declarat dupa esecul cu Albania, ca nationala s-a autodepasit prin calificarea la Campionatul European din Franta, competitie pe care Romania o paraseste dupa faza grupelor, dar tehnicianul nu isi reproseaza nimic pentru infrangerea istorica cu Albania.
Imediat dupa meci, selectionerul Anghel Iordanescu a avut un discurs greu de inteles, in care a vorbit despre imensele progrese facute de Albania in fotbalul mondial si de faptul ca Romania s-a autodepasit prin calificarea in grupele Euro 2016. "Nu ne reprosam nimic", spune Iordanescu, inainte sa precizeze ca singurul lucru care l-a nemultumit a fost rezultatul.
"Chiar nu ne reprosam nimic! Regretam rezultatul, normal... O infrangere este o infrangere, venita in fata Albaniei, care are 21 de jucatori care activeaza in strainatate. Au fost foarte multe momente in care echipa noastra a contrloat jocul. Ne reprosam ca am primit din nou un gol parabil, venit intr-un moment in care jocul nu era in favoarea noastra. Am facut o greseala in flancul stang, iar golul a cazut in minutul 44...
In repriza a doua am incercat sa revenim in joc si am impins mult jocul in jumatatea adversa. Daca e sa ne reprosam ceva, e ca nu am marcat. Nu pot sa fiu suparat pe jucatorii nostri. Trebuie sa luam lucrurile asa cum sunt!
Nu ne cade bine in niciun caz o infrangere in fata Albaniei, dar nu proviti echipa asta ca pe vremea lui Gicu Dobrin sau a lui Florea Dumitrache.
Sunt jucatori care evolueaza in competitii puternice si, realist, pentru noi a fost o performanta ca am ajuns aici.
Am mai explicat situatia lui Lucica Sanmartean: este la o varsta, are 36 de ani, la care e mai greu sa inceapa meciurile titular. Nu mai este la prima tinerete. Ne-a lipsit contretizarea, finalizarea.
Daca aveam feeling la finalizare, poate puteam sa marcam", a declarat Anghel Iordanescu la Dolce Sport, imediat dupa meci.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005832 (s)