News Flash:

Ionel Danciulescu, Dorin Rotariu si Sergiu Hanca, audiati in dosarul mortii lui Patrick Ekeng

16 Mai 2016
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
ekeng2
Directorul sportiv al Dinamo, Ionel Danciulescu, si fotbalistii Dorin Rotariu si Sergiu Hanca sunt audiati, luni dimineata, in calitate de martori, la Parchetul Tribunalului Bucuresti, in dosarul privind moartea sportivului Patrick Ekeng.
"Ekeng nu a avut niciodata probleme de sanatate era un om cu zambetul pe buze. Noi trebuia sa ne odihnim acum pentru ca maine e meci. Sunt medici care sa interpreteze rezultatele analizelor", a declarat Sergiu Haga inainte de audieri.
Ionel Danciulescu a refuzat sa faca orice fel de declaratii la intrarea in serdiul Parchetului Tribunalului Bucuresti.
La nivelul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti este in lucru un dosar penal in care s-a inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa in cazul mortii fotbalistului Ekeng.
Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit dupa ce a suferit un soc cardiogen si s-a prabusit pe teren in minutul 69 al partidei Dinamo - Viitorul, scor 3-3, la doar sapte minute dupa ce intrase pe teren. Medicii au incercat sa-l resusciteze pe mijlocas peste 80 de minute, fara succes insa.
Rezultatele Institutului National de Medicina Legala (INML) dupa disectia facuta pe inima fotbalistului Patrick Ekeng arata ca organul suferea de mai multe afectiuni patologice, insa rezultatele toxicologie se vor afla abia peste doua saptamani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006753 (s)