News Flash:

Ion Tiriac: Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul

20 Noiembrie 2014
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, miercuri, in cadrul primei editii a Balului Natatiei, ca Simona Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul de la Cupa Davis incoace.
"Sportul e o industrie, s-a terminat cu Pierre de Coubertin. A fost un contract (n.r. - intre Simona Halep si antrenorul belgian Wim Fissette) care s-a terminat din cate am inteles eu si fiecare a hotarat sa se duca in partea lui. Simona Halep banuiesc eu ca daca a ajuns acolo unde este acum nu e nici fraiera, nici proasta. E desteapta, iar cand te mariti cu unul pentru tenis, ala trebuie sa stie tot. Si ala este antrenorul. Sunt convins ca va face o alegere potrivita. E foarte greu pentru ea sa inteleaga ce i se intampla. Dupa toate sporturile pe care le-am avut si s-au dus, ea este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul de la Cupa Davis incoace, fara sa insult pe nimeni. In cladirea aceasta de la Cercul Militar eu nu am mai fost din 1972 cand pe strazi erau peste un milion de oameni, de la Piata Aviatorilor pana aici", a spus Tiriac.
Fostii sportivi Ion Tiriac, Nadia Comaneci, Camelia Potec si Gabriela Szabo au participat, miercuri, la prima editie a Balului Natatiei, care a avut loc in Sala de Marmura a Cercului Militar.
La eveniment au mai participat printre altii Elisabeta Lipa, Mihai Leu, Diana Mocanu si Andreea Raducan.
In cadrul balului a avut loc o licitatie care a avut ca scop strangerea de fonduri necesare pregatirii sportivilor din natatie in vederea Jocurilor Olimpice de vara din 2020, de la Tokyo. S-a licitat un meci de tenis de dublu mixt in compania Simonei Halep si a lui Ilie Nastase, o racheta cu semnatura a fostului tenisman german Boris Becker, echipamentul si o racheta a Simonei Halep, un sejur la Raliul Aradului alaturi de Mihai Leu, o cina la masa campionilor alaturi de fosti mari sportivi romani, precum si alte obiecte.
Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a anuntat, la 6 noiembrie, ca a incheiat colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care a lucrat de la inceputul acestui an. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007795 (s)