News Flash:

Iohannis, un nou atac la Guvern: Este total inoportun ca masurile fiscale sa fie implementate de la 1 ianuarie 2018

7 Noiembrie 2017
925 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant

Klaus Iohannis a declarat, luni, ca implementarea masurilor fiscale preconizate de catre Guvern incepand cu 1 ianuarie este ”total inoportuna”, presedintele sustinand ca este nevoie de evaluari si simulari ale impactului, motiv pentru care este nevoie de ”o amanare semnificativa”.
Presedintele Iohannis a afirmat ca evenimentele din ultimele zile i-au confirmat evaluarea initiala fata de proiectul Guvernului de modificare a Codului Fiscal.

”Mi-am aratat intregul scepticism fata de anuntatele modificari in legislatia fiscala. Am numit comportamentul PSD o topaiala fiscal-bugetara si tot ce am auzit si astazi imi confirma ca evaluarea mea a fost exacta. As fi preferat un guvern hotarat care sa faca evaluari serioase, cu simulari facute de specialisti. Nu am vazut asa ceva, ci tot intalniri intre aceiasi politicieni care au iesit cu aceleasi opinii”, a declarat Iohannis.

Intrebat daca a mai stat de vorba cu Mihai Tudose pe aceasta tema, Iohannis a raspuns negativ. ”N-am mai discutat cu premierul, dar am vazut ca, in afara de initiator, toata lumea este impotriva modificarilor. Ar trebuie sa dea de gandit oricui vrea sa faca asemenea modificari”, a comentat seful statului, adaugand ca este nevoie de ”o amanare semnificativa” a aplicarii acestor masuri.


klaus iohannis codului fiscal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006310 (s)