News Flash:

Iohannis: Parlamentul sa puna maine pe ordinea de zi Legea amnistiei si sa o pice

17 Noiembrie 2014
1222 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus Iohannis a cerut, luni, Parlamentului sa se tina de cuvant, iar marti sa puna pe ordinea de zi Legea amnistiei si a gratierii si sa o pice si sa ia in discutie toate solicitarile din partea justitiei vizandu-i pe parlamentari si sa le incuviinteze.
Iohannis a declarat, intr-o conferinta de presa, ca acum, dupa anuntarea rezultatelor alegerilor, el este dispus sa se apuce de treaba ”foarte serios si foarte hotarat”.
Iohannis a mai spus ca duminica romanii au dat un semnal foarte puternic pentru schimbarea profunda in Romania, semnal pe care el l-a inteles.
”Acest semnal este unul extrem de puternic, un semnal atat pentru mine, cat si pentru clasa politica. Eu am inteles acest semnal dat de cetatenii Romaniei si ii indemn pe politicieni sa ia seama, sa ia in considerare acest semnal dat printr un vot covarsitor, sa judece bine ce au de facut in zilele urmatoare. Cer Parlamentului sa se tina de cuvant si maine (marti-n.r.) sa puna pe ordinea de zi Legea amnistiei si gratierii si sa o pice si tot maine rog Parlamentul sa ia in discutie toate solicitarile venite din partea justitiei si sa le incuviinteze pe toate”, a afirmat Iohannis. Mediafax.ro

klaus iohannis parlamentului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006063 (s)