News Flash:

Iohannis: La anul avem cresteri de impozite si taxe, fac afirmatia cu toata responsabilitatea

14 Noiembrie 2014
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus johanis
Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis a declarat, joi, ca anul viitor vom avea cresteri de impozite si taxe, mentionand ca afirma acest lucru cu toata responsabilitatea si ca, potrivit estimarilor ACL, pentru a se plati tot ce s-a promis, se ajunge la un deficit de 3%.
Liderul ACL a precizat, la Digi24, ca este convins ca "vom avea cresteri de impozite si taxe". "Nu este nicio indoiala asupra acestor chestiuni. Am facut deja de luni de zile simulari cu colegii care sunt specialisti in domeniu si am avertizat in nenumarate randuri. Probabil lumea a crezut ca sunt anunturi de campanie electorala, dar sunt lucruri foarte foarte reale", a spus Iohannis.
El a precizat ca acest lucru este clar si calculele pot fi facute de oricine: "Pentru 2015, exista un plus la cheltuiala de cel putin 15,4 miliarde lei, daca tinem cont de tot ce trebuie platit, si reducerea CAS, si cei 2% la bugetul Apararii, cresterile pensiilor".
Intrebat daca a vazut astfel de documente, Klaus Iohannis a spus: "Exista, din informatii pe surse, calcule care se fac acolo si care simuleaza si cresterile pe cota unica si cresterile pe diferite impozite si taxe. Acum cateva saptamani a fost o discutie un document, venit tot pe surse, cum ca impozitul pe terenuri agricole de opt ori, impozitul pe constructii, de trei ori". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006338 (s)