News Flash:

Iohannis, despre confruntarea cu Ponta: Pot sa va garantez ca va exista o dezbatere

11 Noiembrie 2014
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca poate sa garanteze ca va exista o dezbatere cu contracandidatul sau, Victor Ponta, saptamana aceasta, desi a precizat ca nu stie in ce format, el mentionand ca trebuie sa caute un dialog cu acesta.
Iohannis a precizat, la Kiss FM, ca inca de la inceputul campaniei electorale a afirmat ca isi doreste o dezbatere cu Victor Ponta si ca o astfel de dezbatere este importanta.
„Voi folosi si ziua de azi si cea de maine pentru a incerca sa il conving pe Victor Ponta, pe cei care il consiliaza sau il imping din spate, sa existe o dezbatere”, a mai spus Iohannis.
Despre perceptia ca s-ar feri de o confruntare cu Victor Ponta, dupa ce i s-a oferit posibilitatea participarii la cele patru televiziuni de stiri, Klaus Iohannis a reafirmat faptul ca dezbaterea trebuie sa aiba loc intr-un spatiu public, pe o platforma care sa fie accesibila tuturor.
„Nu vrem sa facem un spectacol. Am spus, vreau altfel de politica, fara spectacol steril si cu solutii. Daca facem spectacol de dragul spectacolului si nu de dragul dezbaterii, pentru ca e totusi vorba despre Presedintia Romaniei, aceste lucruri ar trebui rezolvate si este pacat ca nu am gasit, pana acum, o cale”, a spus candidatul ACL.
„Nu ma las, pana la urma gasesc o solutie si il fac pe Victor Ponta sa accepte o dezbetere”, a continuat Iohannis.
El a precizat ca nu este tarziu si ca pana vineri o sa gaseasca o solutie.
„Nu am inca o solutie, trebuie sa caut in continuare un dialog, nu exista un dialog. Eu voi avea grija sa existe o dezbatere”, a mai afirmat Iohannis.
Intrebat cum va avea loc aceasta confruntare, daca nu renunta la varianta unei dezbateri publice, Iohannis a afirmat: „Eu pot sa va garantez ca va exista o dezbatere. Nu stiu in ce format, sper in acest format pe care l-am descris. In aceasta saptamana va garantez ca va fi. Vineri ar fi ultima zi”. Mediafax.ro

iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1388 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011034 (s)