News Flash:

Iohannis deschide anul academic la Timisoara, la universitatea la care Kovesi si-a dat doctoratul

3 Octombrie 2016
985 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Klaus Iohannis da un semnal interesant, conform unor politicieni si nu numai, prin prezenta la deschiderea anului academic la Timisoara. Iohannis are o agenda incarcata, dat totul culmineaza cu prezenta la Universitatea de Vest din Timisoara, institutie la care sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si-a sustinut doctoratul atat de mult contestat in ultimele zile.

Gurile rele spun ca vizita lui Iohannis ar avea un alt mesaj, si anume unul pentru profesorii care i-ar putea analiza teza de doctorat a sefei DNA. Conducerea Universitatii de Vest din Timisoara i-a solicitat Scolii Doctorale de la Facultatea de Drept, unde Laura Codruta Kovesi a sustinut teza de doctorat, un punct de vedere asupra lucrarii scrise de sefa DNA. Scoala doctorala de la Drept a mai emis un punct de vedere pe aceasta tema in 2012.

In capitala judetului Timis, presedintele va participa la o serie de evenimente, desfasurate sub egida „Timisoara – Centru academic, cultural si stiintific”.

Cu aceasta ocazie, Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent la ceremonia care marcheaza debutul anului universitar 2016-2017 in intreg spatiul academic timisorean, care va avea loc in Aula Magna a Universitatii de Vest. Presedintele Romaniei va dialoga cu studentii si profesorii despre viitorul sistemului de educatie si cercetare, in contextul proiectului „Romania Educata” si a desemnarii orasului drept Capitala culturala europeana in 2021. La eveniment vor participa aproximativ 450 de persoane, membri ai comunitatii academice si rectorii celor patru universitati de stat din Timisoara: Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes”, respectiv Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului „Regele Mihai I al Romaniei". 

iohannis timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004784 (s)