News Flash:

Iohannis: Am subliniat in Consiliul European ca Romania doreste sa adopte moneda euro

13 Februarie 2015
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul Consiliului European de la Bruxelles, ca a subliniat in cadrul reuniunii ca Romania isi doreste sa adopte moneda unica europeana si va urmari cu toata atentia acest proces de consolidare a uniunii economice si monetare.
Klaus Iohannis a precizat ca ultima tema de pe agenda Consiliului s-a referit la consolidarea uniunii economice si monetare si a adaugat ca au fost discutate masurile pentru stimularea investitiilor, politica monetara si dimensiunea bugetara.
”A fost subliniata importanta continuarii reformelor structurale, in toate statele membre. Am subliniat faptul ca Romania isi doreste sa adopte moneda unica europeana si vom urmari cu toata atemtia acest proces de consolidare a uniunii economice si monetare", a declarat seful statului.
Presedintele Iohannis a mai precizat ca in cadrul Consilului European a fost o dezbatere asupra situatie Greciei si a mentionat ca presedintele Eurogrupului a informat asupra principalelor aspecte abordate in reuniunea pe acest subiect.

bruxelles klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006922 (s)